Tenisová raketa Yonex Percept 97 L3

Tenisová raketa - Vypletená raketa: ne • Hmotnost tenisové rakety: 310 g • Vyvážení tenisové rakety: 310 mm • Velikost hlavy: 626 cm2 (97 in2) • Vzor výpletu: 16 x 19

Otestuj produkt naostro

Tento produkt si můžeš půjčit na testování na naší prodejně v Brně. Stav se u nás na prodejně nebo napiš na e-mail brno@sportega.cz a zarezervuj si produkt.

Tenisová raketa Yonex Percept 97  L3

Chcete produkt koupit?

Tenisová raketa Yonex Percept 97 L3

  • skladem

5 799 Kč

Tenisová raketa Yonex Percept 97  L3

Tenisová raketa Yonex Percept 97 L3

Tento produkt si můžeš půjčit na testování na naší prodejně v Brně. Stav se u nás na prodejně nebo napiš na e-mail brno@sportega.cz a zarezervuj si produkt.

Popis

Tenisová raketa Yonex Percept 97 pro pokročilé a turnajové hráče s nejnovějšími japonskými technologiemi pro maximální přesnost, kontrolu a cit. Oblíbený model 97 nabízí příjemnou švihovou hmotnost 315 kg*cm2 pro vyváženou stabilitu, razanci a kontrolu. Nová technologie Servo Filter odstraňuje nežádoucí vibrace (o 14% více) a do ruky se vám dostávají jen ty informace, které potřebujete pro přesné odehrání míčku s maximálním citem.

Probuďte své smysly

Zapojte svou představivost se zcela novým modelem Percept ( v překladu "vnímat"), který obsahuje nejmodernější inovace, jež zlepšují vaši hru na kurtu díky přesnému pocitu a kontrole. Systém FlexCon umožňuje, aby se shaft rakety ohnul a prodloužil dobu trvání tzv. "ball pocketingu" (delší setrvání míčku na strunách), což hráčům usnadňuje kontrolu a přesné umístění míčku.

Stabilní trajektorie míče

Rám obsahuje více vrstev grafitu v porovnání s předchozími modely raket zaměřenými na kontrolu pro zvýšení tuhosti čelní strany rakety. Čelo rakety je tak stabilnější o 3% oproti předchozím modelům, což vede při úderu ke konzistentní trajektorii letu míčku.

Nový design průchodek

Průchodkami prochází výpletová struna a ta je nyní oživena technologií Lock Booster. Nově navržený design průchodek umožňuje strunám generovat více spinu. A to znamená jediné: Více rotace, více kontroly, jistoty a brutálnější odskok míčku! Soupeři už se teď třesou strachem

Slovo trenéra

Japonská značka Yonex nepřestává inovovat a představuje svoji nejnovější řadu raket Percept. Mottem nové řady raket Percept je slogan: "Kontrolujte míček dlaní své paže." Působivě zelenkavé rakety navazují na úspěšnou a mezi zkušenými hráči oblíbenou sérii raket Vcore Pro. Modely Percept jsou opět zaměřené na kontrolu, přesnost a cit. Konkrétně tento mezi ambiciózními juniory populární model 97 je se svojí hmotností 310 g bez výpletu vstupním rámem do špičkového výkonnostního tenisu. Kontrola, přesnost a rychlost švihu zdobí tento třetí nejtěžší model v nové řadě Percept. Servo Filter je nová technologie, která se postará o komfortní herní zážitek s velmi přesným a citlivým dávkováním pro výkon důležitých vibrací do paže. Zkrátka a dobře ty "škaredé" vibrace jsou odfiltrovány a do ruky se vám dostává křišťálově čistá informace o zásahu míčku. Díky tomu můžete v dalším průběhu výměny přesně analyzovat, jak dobře se vám daří míčky trefovat a co byste měli případně zlepšit. Uklidňující a svěží design je opět mistrovsky navržený s úchvatnými detaily a mimořádnou precizností výroby, kterou jsou japonští mistři ve firmě Yonex proslulí. Vnímejte tenis všemi smysly s novými raketami Yonex Percept! 


– Michal Bayerl, tenisový trenér 2. třídy, Tenisový Test

Parametry

Roční kolekce 2023
Vypletená raketa ne
Hmotnostní třída těžší rakety (300-314 g)
Hmotnost tenisové rakety 310 g
Kategorie vyvážení rakety 306 - 315 mm
Vyvážení tenisové rakety 310 mm
Kategorie velikosti hlavy (601-644 cm2)
Velikost hlavy 626 cm2 (97 in2)
Kategorie délky rakety standardní délka (661-689 mm)
Délka tenisové rakety 685,8 mm
Vzor výpletu 16 x 19
Šířka rámu 21 mm
Švihová hmotnost (s výpletem) 315
Materiál rámu rakety YONEX 2G-Namd Flex Force
Tuhost rámu 60 RA
Použitá základní omotávka Yonex Synthetic
Doporučené napnutí výpletu 20.0 - 27.0 kg
Používá Stanislas Wawrinka , Frances Tiafoe
Určeno pro kategorii hráčů závodní a profesionální
Zaměření kontrola
Barva zelená

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz