ID {{ productCode }}
Vyberte vlastnosti:
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.
Objednací číslo: FSCT053-ledovy-caj
Scitec G-Bomb 2.0 je speciální směs 3 vybraných druhů glutaminu obohacená o složky posilující účinek přípravku bez obsahu cukru. Je určena aktivním lidem a sportovcům, kteří chtějí zlepšit regeneraci, potlačit únavu a podpořit růst svalů. Glutamin tvoří až 60% celkového obsahu aminokyselin ve svalech a plní důležité funkce v organismu. Podporuje imunitní systém, stimuluje proteinovou syntézu, brání odbourávání svalové hmoty, snižuje hladinu kortizolu a pozitivně působí na růst buněk. Výzkumy prokázaly, že po intenzivním tréninku klesá hladina glutaminu v organizmu až o 50%. G-Bomb 2.0 pomůže obnovit vyčerpaný glutamin a nastartovat tak anabolické procesy!
Výhody:
Jediným problémem glutaminových suplementů je, že většinou obsahují pouze volnou formu L-glutaminu, která je velmi nestabilní. Tento problém řeší G-BOMB 2.0, který se skládá ze tří různých forem glutaminu. Obsahuje volný glutamin pro podporu trávení a imunitního systému a také ostatní stabilnější formy glutaminu, které jsou biologicky přijatelnější pro svalové buňky a zabezpečují jejich maximální růst.
14 g (1 dávka - 1 odměrka) | |
---|---|
Energetická hodnota | 0 kJ / 0 kcal |
Tuky | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Kyselina listová | 30,2 mg |
G-BOMB patentovaná vícesložková glutaminová směs | 10 050 mg |
- Mikronizovaný L-Glutamin, L-Glutamin, kyselina L-glutamová | 9980 g |
- Extrakt z grapefruitu (naringin 93%) 45 mg, L-Alanin 10 mg, vápník alfa-ketoglutarát (AKG) 10 mg, Bioperine® (extrakt z černého pepře 95%) 5 mg | 70 mg |
Výrobce: Scitec Nutrition UK Limited, 6 st. Andrew Street, EC4A3AE London, United Kingdom
Forma | sypké |
---|---|
Dávek v balení | 35 dávek |
Hmotnost | 500 g |
6. 11. 2017