ID {{ productCode }}
Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.
Objednací číslo: 93000
Müsli přes noc neboli overnight müsli si můžete večer zalít vodou či mlékem a ráno máte předem nachystanou lahodnou a plnohodnotnou snídani plnou živin. Ale pozor, název může být zavádějící, müsli vůbec nemusíte namáčet v nápoji celou noc, bohatě stačí hodina!
Vlastnosti a výhody: Müsli přes noc (také Bircher nebo overnight
müsli) bylo vyvinuto švýcarským lékařem Maximilianem Bircher-Brennerem.
Původně bylo určeno pro jeho pacienty. Ve Švýcarsku a Německu ale dodnes
zůstává oblíbenu snídaní a není divu, jedná se o velmi zdravou a chutnou
záležitost. Základ tvoří ovesné vločky, které jsou bohatým zdrojem
komplexních Sacharidů, ale také vlákniny, cenných vitamínů (především
skupiny B a E) a minerálních látek jako jsou hořčík, draslík, železo a
fosfor. Kustovnice čínská je známá pro své antioxidační a omlazující
schopnosti, ananas dodává směsi šťavnatou jemně sladkou chuť. Kombinace
čtyř druhů semínek obohacuje směs o cenné, zdraví prospěšné látky, jako
jsou vitamíny, minerální látky a zdravé Tuky.
Použití: Müsli přes noc je lahodnou plnohodnotnou snídaní i sytou
svačinou. Nejlépe chutná dozdobené čerstvým ovocem a oříškovým máslem.
Způsob přípravy: Protože müsli není naporcované, je jen na vás, jak
velkou porci zvolíte a zvládnete sníst. Nasypejte směs do zavařovací
sklenice či misky, přidejte mléko, rostlinný nápoj, bílý jogurt se sirupem
nebo vodu a vložte alespoň na 30-60 minut (nebo klidně na celou noc) do
lednice a hotovo!
TIP: Pokud raději snídáte teplou snídani, zalejte si müsli horkou
vodou (přibližně 80 °C), nechejte 5 minut odstát a lahodná ovesná kaše je
na světě.
|
100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1636 kJ / 390 kcal |
Tuky | 11,5 g |
- z toho nasycených | 1,4 g |
Sacharidy | 56,8 g |
- z toho cukry | 12,9 g |
Vláknina | 9,5 g |
Bílkoviny | 13,4 g |
Sůl | 0,7 g |
Forma | sypké |
---|---|
Hmotnost | 600 g |
Speciální požadavky | vegan, vegetarián, bez palmového oleje, bez přidaného cukru |