Jemné 100% Mandlové máslo GRIZLY je vyrobené z nasucho pražených mandlí.
Jde o skvělou pochoutku bohatou na bílkoviny a zdravé Tuky.
Vlastnosti a výhody: Mandlový krém je namletý a našlehaný do lahodné
jemné konzistence. Krémy jsou vyráběny pravidelně v malých sériích a díky
tomu zaručujeme výjimečnou kvalitu a čerstvost u každého kusu.
Mandlové máslo je přírodní zdroj bílkovin (ve 100 g najdeme až 21 g), který
současně obsahuje pouze 21 g
Sacharidů. A možná vás překvapí, že v něm
najdete až 53 g tuků! Nemáte se ale čeho bát, obsahuje totiž převážně tuky
zdravé. Mandlový krém může sloužit jako skvělá zdravá svačinka pro všechny,
kdo chtějí obohatit svůj jídelníček o přírodní potravinu s vysokým zdrojem
energie, vitamínu E a hořčíku.
Je mandlové máslo zdravé? Ano, adekvátní příjem hořčíku ze stravy
přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a
svalové syntézy. Tuky, které obsahuje, jsou rostlinné a nenasycené a ty jsou
našemu zdraví naopak prospěšné! Kromě nich je mandlové máslo také hodnotným
zdrojem bílkovin, vitamínů, hořčíku, fosforu nebo koenzymu Q10.
Použití: Mandlový krém má perfektní využití jako přídavek do koktejlů
– ovocných i proteinových, nebo do smoothie. Můžete ho využít na dochucení
potravin, které tak získají lahodnou ořechovou příchuť a zároveň všechny
nutriční benefity. Mandlový krém si v kuchyni oblíbíte, dá se totiž využít
na pečení, přidat do tvarohu, müsli, na ovoce nebo si jej můžete dát jen
tak.
Nutriční informace
|
100 g |
Energetická hodnota |
2 504 kJ / 598 kcal |
Tuky |
52,5 g |
- z toho nasycených |
4,1 g |
Sacharidy |
21 g |
- z toho cukry |
4,9 g |
Bílkoviny |
21 g |
Sůl |
0 g |
Složení
- Pražené jemně mleté mandle 100 %.
Informace
- Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody.
- Výrobek neobsahuje přidané tuky, cukry, soli, barviva či jiné látky.
- Země výroby: Česká republika.
- Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a víčkem.
- Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným
jevem.