ID {{ productCode }}
Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.
Objednací číslo: FLFL103
Co je lyofilizované ovoce?
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce
zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v
páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a
především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v
čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v
lyofilizovaném.
100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1 200 kJ / 265 kcal |
Tuky | 6,3 g |
- z toho Nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 59,6 g |
- z toho cukry | 39,6 g |
Vláknina | 20,9 g |
Bílkoviny | 7,6 g |
Sůl | < 0,1 g |
Forma | potravina |
---|---|
Hmotnost | 50 g |