ID {{ productCode }}
Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.
Objednací číslo: FLFL108
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1 001 kJ / 239 kcal |
Tuky | 3,8 g |
- z toho Nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 69 g |
- z toho cukry | 38 g |
Vláknina | 30,2 g |
Bílkoviny | 3,7 g |
Sůl | < 0,1 g |
Forma | potravina |
---|---|
Hmotnost | 50 g |