ID {{ productCode }}
Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.
Objednací číslo: FGFO099
Získává se z japonského snídaňového jídla Natto (známého již 2000 let), který je vyráběn fermentací sójových bobů s přátelskou bakterií Bacillus subtilis natto. Natto získává svoji výraznou chuť a vůni díky tomuto jedinečnému enzymu. Když sójové boby procházejí fermentací, použité bakterie aktivují nattokinázu a dodávají tím jídlu chuť podobnou sýru. Ve východní Asii je Natto populární po tisíce let. Dnes Natto prodává mnoho obchodů s potravinami a specializovaných obchodů se zdravou výživou po celém světě. Tradiční japonské jídlo Natto je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerální látky, ale většina jeho benefitů je vázána na jeho silný Enzym nattokináza. Díky vysoké čistotě a standardizaci na enzymatickou aktivitu enzymu nattokináza je tento doplněk stravy možnou variantou, jak konzumovat část tradičního japonského jídla Natto v koncentrované podobě doplňku stravy Nattokinase.
Obsah látek v denní dávce | 1 kapsle |
---|---|
Nattokináza | 100 mg |
Nattokináza (Fermentované sojové boby), rostlinná kapsle z hypromelózy, plnidlo – rýžová mouka, protispékavé látky – oxid křemičitý.
Forma | kapsle (tobolky) |
---|---|
Velikost balení (kapsle) | 90 kapslí |
Dávek v balení | 90 denních dávek |
Speciální požadavky | vegan, vegetarián, bez GMO |