ID {{ productCode }}
Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.
Objednací číslo: FBGB025
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Jahody jsou zásobárnou vitamínů A, B1, riboflavinu, B6, kyseliny listové, C, E a mierálů. Podporují tvorbu endorfinů a testosteronu, mají močopudný účinek, jsou dobrým zdrojem vlákniny, vytváří pocit nasycení a zpomalují proces stárnutí.
|
100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1248 kJ / 298 kcal |
Tuky | 3,7 g |
- z toho Nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 52,6 g |
- z toho cukry | 50,6 g |
Bílkoviny | 7,6 g |
Vláknina | 15,1 g |
Sůl | 0 g |
Forma | potravina |
---|---|
Hmotnost | 100 g |